Bygg AI-appar med svenska tjänsten Clevis

Från sajten:
image

Häromdagen skrev vi om en tjänst från AWS för att skapa AI-appar. Utöver denna ger även svenska tjänsten Clevis möjlighet för användare att skapa appar utan förkunskap.

Det svenska startupbolaget Clevis lanserade i somras en tjänst för att skapa AI-appar. För användare så går det att helt utan programmeringskunskaper att skapa sina egna AI-appar. Innovativa funktioner i Clevis ger användare perfekta möjligheter att utforska vad som kan göras med artificiell intelligens utan någon som helst teknisk bakgrund. Det finns idag över 1 000 användare och satsar allt på att expandera för att göra AI mer tillgängligt för allmänheten.

Clevis är grundat at Karl Eriksson och Oskar Karlsson som båda vill demokratisera tillgången till artificiell intelligens och göra AI-drivna applikationer tillgängliga för alla. Via Clevis kan användare skapa, köra och sälja appar med avancerade AI-funktioner, inklusive text- och bildgenerering samt inhämtning av data från webben. Användaren kan sedan koppla samman dessa funktioner med ett gränssnitt för slutanvändaren. När appen väl är skapad har användaren möjlighet att publicera den så att vem som helst kan använda appen.

För mer information om Clevis och dess plattform, besök hemsidan via länken nedan.

Källa: Clevis