Bruce Willis i B-filmer (Uppdaterat: Bruce Willis lägger av)

Har sett ett par filmer med Brucan som är så långt i från hans glansdagar så det finns inte. Nu senast Breach på Viaplay (tror jag det var) som var så fruktansvärt dålig. Kändes som något som man kan ro ihop på en mer avancerad filmkurs typ.

Gör han det för han tycker det är roligt eller what gives?

Han får väl inte bättre erbjudande än så och behöver pengarna.

Säkert för att det är kul, riktigt usla filmer han varit med i senaste åren.

Han vill väl inte bli lika bortglömd som Demi. :joy::joy:

Tyvärr tryter väl pengarna med deras livsstil. Lite som med musikerna som var stora på 70 talet som idag inte kan göra det saker de klarade av på den tiden. Det tråkiga är att de blir ihågkommna för det dåliga de gjorde på slutet istället för det bra. Bättre att köra ABBA’s devis: Sluta när man ligger på topp.

1 gillning

Kika på ”No Exit”-avsnittet av första säsongen av ”Miami Vice” så får du en tidig Bruce Willis.

1 gillning

Finns ju undantag som Bowie som lyckades göra ett fantastiskt album när han var döende. Leonard Cohens sista är ett annat exempel.

Jo det finns ju men se på Jerry Lee Lewis, Chuck Berry t e x, nästan pinsamt i slutet.

Glöm inte James Brown

Jag tror med att det är lätta pengar samt lite ego att fortfarande vara en action hjälte :slightly_smiling_face:

2 gillningar

Bobby Kimball (Toto):

:flushed:

2 gillningar

Måste ju vara pengarna…? De får väl ganska stora summor även för B-filmer. Sedan tror jag det finns ganska många, inte bara skådisar, som inte vet vad de ska göra om de inte fortsätter med de gjort tidigare. Deras identitet inför dem själva är så smal att de inte ser några alternativ.

2 gillningar

Inte lätt att axla Toto’s mantel. :joy::joy::joy:

1 gillning

Jag såg Toto live 3 gånger på 80 talet, det var lite bättre :grinning:

2 gillningar

Det var ett inslag på Star förut om varje kända stora skådisar ibland är med i skitfilmer. Vi tror ju ofta det är för att få pengar… Men det är sällan anledningen.

Många gånger rör det sig om att manuskriptet kändes rätt och regissören är “upcoming” så de tar en chans.
För de sa att tex Anthony hoopkins som också varit med i tveksamma filmer skulle få sjukt mycket för en Cameo i en poppis tv serier. Och det skulle vara några timmars jobb.

2 gillningar

Bruce Willi har blivit… That Guy… Who Was in That Thing.

Inte varit bra efter ”Moonrise Kingdom” (2012).

Har aldrig sett dem live men det finns mycket bra live på YT med dem. Har aldrig förstått varför recensenterna alltid har hatat dem, de är ju grymma studiomusiker allihop.

2 gillningar

Håller med, nästan hela Toto var ju studiomusiker på MJ Thriller album. Jag gillar Toto mycket. Varjefall 78 till 88. Har en BD koncert med dem som är bra och Kimball i högform. Jag tror Jeff Porcaros död i början av 90 talet påverkade deras musik mycket

Tycker ändå att Glass från 2019 var bra. Och Red-filmerna.
Men jag är svag för Bruce Willis, ultimata actionskådisen. Och vilka filmer han varit med i, De tolv apornas armé, Die hard, Pulp Fiction… :drooling_face::drooling_face::drooling_face:

1 gillning

Usch vad tråkigt.