Bowers & Wilkins släpper Px7 S2

Från sajten:
image

Bowers & Wilkins lanserar nya Px7 S2 som ersätter deras Px7.

Px7 är ett par hörlurar i premiumsegmentet som nu får en uppdatering för att bättre matcha Bowers & Wilkins andra produkter. Det främsta som sticker ut är att vi nu kan lägga till hörlurarna i Bowers & Wilkins nya app och finjustera ljudet för att få ljudet precis så som vi önskar och kontrollera röstassistenten.

Px7 S2 Product 10 Grey 1x1

Px7 S2 har blivit byggda runt vad Bowers & Wilkins kallar en helt ny akustisk platform gjord för att producera en “omatchad högupplöst ljuskvalitet”. Det är stora ord och hur det verkligen är med den saken återstår att se och höra. Bowers & Wilkins brukar dock inte lämna oss besvikna.

Low B&W Px7 S2 Product 5 Black 1x1

Den nya akustiska platformen som PX7 S2 vilar på består utav helt nyutvecklade specialbyggda 40 mm drivrutiner för hörlurar. De ska ha snabbare respons och mindre förvanskning av ljudbilden. Högtalarna i hörlurarna är alla vinklade för att varje högtalare ska ha en perfekt distans till lyssnarens öra.

B&W Px7 S2 Product 9 Blue 1x1

Hörlurarna leverar 24-bitars högupplöst ljud som drivs med Qualcomm’s aptXT och Bowers & Wilkins egna Digital Signal Processing.

B&W Px7 S2 Product Macro 1 Blue 1x1

För den som inte uppskattar bluetooth kommer hörlurarna med både en USB-C och en 3,5 mm kabel. Hörlurarna har även fått sex uppdaterade mikrofoner som hjälper till att tillsammans leverera ANC. Två av mikrofonerna mäter ljudet som kommer ut från hörlurarna, två mäter ljuder från omgivningen och de sista två jobbar med att se till att användarens röst framhävs.

B&W Px7 S2 Model 3 Grey 1x1

Det här är de första hörlurarna att fungera med Bowers & Wilkins egna app. I appen kan vi synkronisera hörlurarna med en enhet, justera EQ, aktivera och justera ANC för att släppa in mer eller mindre ljud från omvärlden. Det går även att se batterinivå, uppdatera med eventuella framtida mjukvaror. Som vi tidigare har sett med deras Zeppelinare och Soundbar Panorama 3 går det att lägga till musikströmningstjänster i appen och ströma direkt därifrån till Bowers & Wilkins egna enheter.

B&W Px7 S2 Model 2 Blue 1x1

Vill man inte använda appen finner vi fysiska knappar på öronkåporna och härifrån ska allting gå att styra. Hörlurarna är har ett batteri som ger 30 timmars musiklyssnande. Med 15 minuters laddning får vi 7 timmars musiklyssnande.

Px7 S2 Product Macro 2 Grey 1x1

Färgerna som hörlurarna kommer i är blå, svart och ljusgrå. De svarta och grå har silvriga metalldetaljer och de blå kommer med guldfärgade metalldetaljer.

Px7 S2
• Aktiva brusreducerande trådlösa hörlurar
• Bowers & Wilkins Music App ger än mer kontroll
• 30 timmars batteritid från en enda laddning
• USB-C och 3,5 mm-kablar ingår
• Finns i grått, blått och svart
• Lanseringsdatum: i dag 29 juni för 4698 SEK, 4298 NOK, 3199 DKK, 429€ från Bowers & Wilkins hemsida och utvalda återförsäljare.

1 gillning

Fullsnygga på nå sett - ja gillart !!

Retro med en touch av 2000-talet

1 gillning

Antar att dom e så bra som priset säger men ja tycker de lite dyrt :zipper_mouth_face:

Mycket blir vackrare när man är full :stuck_out_tongue_winking_eye:

Hifi-klubben säljer ut sina gamla px7 för 2995kr :thinking:

Om man ändå var de då :relaxed:

De satan bra ! Får se , kanske blir ett beställ o kolla om dom e som ja vill att dom ska va :heart_eyes: