Bowers & Wilkins lanserar nya Zeppelin McLaren Edition

Från sajten:
image

Bowers & Wilkins och McLaren Automotive firar sitt framgångsrika partnerskap. Detta genom att lansera nya högtalaren Zeppelin McLaren Edition.

Bowers & Wilkins välkända trådlösa Zeppelin-högtalare kan nu fås med en ny McLaren-inspirerad design i grått och orange samt nya multiroom-funktioner. Detta sker i samband med McLarens 60-årsjubileum. Den nya högtalaren kommer i färgen Galvanic Grey och Papaya Orange och är inspirerad av McLaren Automotives formspråk.

Högtalaren drivs av en 240-watts förstärkare och den använder beprövad elementteknik för musikupplevelsen oavsett om musiken kommer från en trådlös källa eller en streamingtjänst. Samtidigt lanseras en ny multirumsfunktion som innebär att kompatibla Zeppelin-högtalare kan spela musik i flera rum.

Utöver denna modell lanseras även en unik utgåva som bara tillverkas i 60 exemplar. Zeppelin McLaren 60th Anniversary Edition har en design i en orange färg som hänvisar till McLarens historia inom motorsport. På denna version finns en Speedy Kiwi-logotyp på baksidan av högtalaren som hyllar Bruce McLarens banbrytande vision.

Rekommenderat pris för Zeppelin McLaren Edition 9 998 kr och den kan köpas hos HiFi-klubben.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

Hade man sluppit loggan så ja tack :slight_smile:

1 gillning

Det är ju McLaren loggan som gör den cool :slight_smile:

McLaren har ju ingen eldriven bil i sortimentet. :wink:

Va... trodde det här "fenomenet" med bilmärken på prylar var ett minne blått, efter Acers Ferrari dator... :laughing: Nähä...

B&W kanske skulle samarbetat med ett NFL lag i stället? :face_with_hand_over_mouth:

Väntar på Apple Car så att man kan köpa en bil med ett datormärke i stället..

Klokt. Då slipper man ha två logotyper från olika företag på samma bil. Det går ju inte. :laughing:

– Ny bil?
– Japp! framifrån är det en Acer, men bakifrån är det en Ferrari. :laughing:

Som Mclaren fan blir jag såklart lite sugen (även om jag håller med om att bilmärken på teknikprylar känns sådär), men vi är all-in på HomePods.

En lite rolig anekdot. För många år sen sålde vi vår mjukvara till Ferrari eller Lamborghini (minns inte vilken) och när vi frågade om dom kunde vara referens fick vi en lång prislista tillbaka med fasta priser för att använda ett citat, visa en logotyp etc. Allt var till salu helt utan värdering i huruvida det var en produkt dom faktiskt tyckte var bra eller om det var något varumärket borde förknippas med.

1 gillning

Hur är det relevant?

Formen på högtalaren liknar mer en amerikanskfotboll än än bil :hugs:

HomePod har bara Apples märke. Fast det är väl bara under iof :laughing:

240w var rejält tilltaget :smiley:

Ska den drivas med äppelkompott? :joy::joy:

Den kommer att drivas av all värme som alstras av ”Apple vs resten”-tråden.

Teknikprylar designade av bilföretag är nog en av dom värsta kategorierna av ful design.

Håller med generellt men i det här fallet har ju Zeppelin sett ut sådär i typ 20 år. Det papaya-färgade underredet med Mclaren-logga är ju en lagom branding.

2 gillningar

Dessutom snyggt. :slight_smile:

1 gillning