Botanium Vega för dig som vill odla inomhus

Från sajten:
image

I tider som dessa är det kanske smart att vara lite självförsörjande och minska ditt fotavtryck i miljön och vad är då lämpligare än att börja odla lite på hemmaplan? Botanium Vega är ett svenskt projekt på Kickstarter som låter dig odla lite av varje i ditt hem när du känner för det och utifrån vad du är sugen på för stunden.

Det här med “urban gardening” har vi sett lite olika lösningar på under senare tid och det kanske är smart att ha sin egen lilla odling därhemma. Inte minst för att du får fräscha kryddor till maten men kanske också för att du stimulerar dig själv till en lite annorlunda hobby? Om inget annat så ser det fräscht ut och smakar i bästa fall underbart också!

Botanium Vega har för passerat gränsen för vad de vill samla in och produkten lär med all sannolikhet produceras. Av ett mål på 500.000 kronor så närmar man sig nu 2 miljoner genom mer än 1.000 backers vilket bara är att gratulera. Produkten har inbyggd belysning och automatisk bevattning, styrs via en app och använder inte jord utan allt sker via så kallad hydroponisk odling.

Botanium Vega Kickstarter Botanium logo

Känner du för att komma igång med lite gröna fingrar hemma så finns det ett par dagar till att stötta kampanjen (klicka på länken nedan) på och berätta gärna sedan om du lyckas få till de mest välsmakande kryddorna hemma hos just dig! En smart idé för ett lite smartare hem som vi ser det.

Källa: Kickstarter