Boosta ditt välbefinnande hemma med lite mossa

Från sajten:
image

Tycker du att inomhusluften därhemma känns torr mellan varven? Då kan det vara på plats med en liten luftfuktare som förbättrar luften med hjälp av mossa.

På Kickstarter hittar vi ett nytt lite udda projekt vid namn Moss Air. Det är företaget Mosslab som står bakom denna lite annorlunda luftfuktare som använder mossa för att ge oss lite bättre luft i hemmet. Utöver att fukta luften så fixar den även till lite annat som att ta bort mikropartiklar av olika slag, skapa negativa joner, ta bort lite giftiga substanser och öka syrehalten. Den är med andra ord även en liten luftrenare.

Moss Air använder levande mossa som fuktas med ånga från den inbygga vattenbehållaren i enheten. Mossan framtill på enheten lyses upp på ett trevligt sätt som gör att den passar in på vilket skrivbord som helst utan att skämmas för sig. En liten magnetisk kula upptill kan flyttas för att fukta luften i rummet där du befinner dig.

Den har ett inbyggt batteri som räcker i upp till 8 timmar och den laddas via USB-C. Mossfiltret sägs räcka ett bra tag men när det väl är dags att byta kostar dessa 10 amerikanska dollar.

Rekommenderat pris för Moss Air är strax över 800 kronor (79 USD) och leverans är planerad till december månad i år.

Källa: Kickstarter

1 gillning

Känns rymdålder. Lite så jag föreställer mig livet på mars eller på en stjärnkryssare mellan olika galaxer. Skulle kunna köpa en bara för att få nosa på känslan att vara kapten på U.S.S. Enterprise..:grin:

3 gillningar