Bolt börjar köra i Uppsala

Från sajten:
image

Bolt har blivit en betydande aktör i transportsegmentet i Sverige med en halv miljon registrerade användare och nu vill de sprida ut sig utanför storstäderna.

Det relativt unga företaget Bolt har sedan start tagit stora andelar av hur vi transporterar oss. Sedan lanseringen för två år sedan i Sverige har de tagit storstäderna med storm med sin appbaserade taxitjänst och uthyrning av elsparkcyklar. Nu satsar de utanför de största städerna och startar sin taxitjänst i Uppsala. Med att lägga till Uppsala i sitt nätverk tar de första steget ut i landet och planerar att addera flera städer utanför Stockholm, Göteborg och Malmö/Lund.

“Taxi behöver inte vara dyrt. Med vår erfarenhet från att bedriva verksamhet i Sveriges största städer lanserar vi en ansvarsfull och förtroendeingivande tjänst i Uppsala. Jag har själv bott flera år i Uppsala och även om jag precis som många av Uppsalaborna gärna cyklar så upplevde jag att det saknades prisvärda och smidiga lösningar för taxiresor när jag behövde det”, säger företagets Sverigechef Albin Grkovic.

Via: Bolt.