Black Mirror är tillbaka med 3 avsnitt

2 gillningar

Något jag inte rekommenderar är att kolla för många avsnitt på raken. Kollade alla 6 avsnitt av säsong 3 på samma dag. Blev väldigt dyster resten av dagen. :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

Jag drömmer väldigt konstigt efter ha sett ett avsnitt av black mirror

1 gillning

Från sajten:
image

Enligt Variety ska den dystopiska serien äntligen få sig en fortsättning efter att ha haft en paus på hela tre år sedan säsong 5 släpptes.

Senast “Black Mirror” släppte en ny säsong var 2019 och då fick vi endast tre avsnitt att njuta av även om dessa var lika långa som en typisk långfilm. Variety har inte lyckats få tag i några detaljer om vad den nya säsongen kan bjuda på men vi kan nog räkna med framtida dystopiska scenarion likt tidigare säsonger.

Däremot kan de avslöja att precis som med säsong 5 tänker varje avsnitt att behandlas och budgeteras lika storskaligt som en långfilm. Så det är bara att ladda upp för att även denna säsong har färre men längre avsnitt.

Via: Cnet

Från sajten:


Det har varit tyst i tre år för succéserien ”Black Mirror” men snart är det äntligen dags för en sjätte säsong.

Netflix har redan avslöjat att den kommande säsongen ska bjuda på en hel del överraskningar. Seriens skapare Charlie Brooker berättade i en intervju att säsong 6 kommer att använda teman som han tidigare sagt att serien aldrig skulle ge sig på. Enligt honom var det ett medvetet val för att utmana sig själv och överraska tittarna.

Denna säsongen bjuder även på en imponerande rollista. Skådespelare som Aaron Paul (Breaking Bad), Annie Murphy (Schitt’s Creek), Josh Hartnett (Black Hawk Down), Kate Mara (House of Cards), Rory Culkin (Columbus) och Salma Hayek Pinault (Frida) är alla med och gästar i kommande avsnitt.

Det började ryktas om en ny säsong av ”Black Mirror” för nästan ett år sedan och då lät det som att serien skulle bli mer som en filmsatsning för varje avsnitt. Något som senaste teasern ser att bekräfta. Men efter två säsonger som varit mindre uppskattade så får vi hoppas att kommande ”Black Mirror” blir lika uppskattad som de första säsongerna.

Via: Engadget

1 gillning

Brukar rekommendera serien om man vill ha ångest och må dåligt. :sweat_smile:

2 gillningar

Ser att jag missat/inte tagit tag i S3. Gillade skarpt de två första.

1 gillning

Kommer inte ihåg vilken säsong det var men bingeade en gång flera avsnitt och det är inte att rekommendera.:sweat_smile::grimacing:

1 gillning

Från sajten:


Teknik må vara fantastiskt på många sätt men vad händer egentligen om tekniken helt tar över våra liv? Lite sådana scenarion bjuds det på i “Black Mirror” och nu är sjätte säsongen ute på Netflix.

Om du inte har sett “Black Mirror” tidigare så är det inte att rekommendera att kolla på alla säsonger på en gång för livet blir rätt deppigt i den dystopiska framtiden som målas upp. I varje säsong får vi se ett gäng olika berättelser och i den sjätte säsongen är det totalt fem berättelser som förmodligen kommer lämna tittaren med en touch av depression och uppgivenhet. Med i de fem olika berättelserna i säsong sex har vi bland annat Josh Hartnett, Aaron Paul och Salma Hayek.

Samtliga avsnitt av säsong sex finns att se på Netflix redan idag och undertecknad tycker att “Black Mirror” än en av de bästa serierna som Netflix har tagit fram. Men är du på en mörk plats i livet just nu så är detta inte den bästa serien att se just nu.

Sett alla avsnitt av säsong 6 nu.
En svag säsong måste jag säga.
Avsnitt 1 var helt klart bäst och även avsnitt 3 var sevärt.

Håller faktiskt med dig helt. Lite besviken.

Tycker också det var en svag säsong. Mazey Day-avsnittet var riktigt lökigt till och med.