Black Adam får en officiell trailer

Från sajten:


Black Adam som är en superskurk skapad 1945 av Otto Binder kommer till stora duken.

Black Adam var till en början en superskurk i det amerikanska serieförlaget Fawcett Comics. Fawcetts Comics är mest kända för Captain Marvel. Fawcetts blev sedermera uppköpta av DC Comics. Black Adam har sedan dess blivit en antihjälte. Han har alltså gått från korrupt fornegyptisk föregångare till Captain Marvel till korrupt antihjälte som försöker rentvå sitt namn.

Nu har den officiella trailern för filmen om Black Adam släppts. I huvudrollen får vi se The Rock, Dwayne Johnson, blandat med explosioner och snabba repliker.

Adam har samma krafter som Captain Marvel. När han som Theo Adam säger namnet “Shazam” förvandlas han till Black Adam, och får därmed egenskaperna från Shus uthållighet, Herus snabbhet, Amons styrka, Zehutis visdom, Atons kraft och Mehens mod.

Från sajten:


Dwayne Johnson, mer känd som The Rock, är på väg upp på stora duken som Black Adam. Black Adam är en karaktär från DC-universumet och i den senaste trailern ser han inte lika ond ut.

Black Adam är en anti-hjälte, och i den senaste trailern får vi hintar om att han nu behöver göra valet av att förstöra eller rädda världen. Klassiskt anti-hjälte dilemma. Bland de andra karaktärerna vi får se i trailern har vi Hawkman (Aldis Hodge), Dr. Fate (Pierce Brosnan), Cyclone (Quintessa Swindell) och Atom Smasher (Noah Centineo).

Black Adam var till en början en superskurk i det amerikanska serieförlaget Fawcett Comics. Fawcetts Comics är mest kända för Captain Marvel. Fawcetts blev sedermera uppköpta av DC Comics. Black Adam har sedan dess blivit en antihjälte. Han har alltså gått från korrupt fornegyptisk föregångare till Captain Marvel till korrupt antihjälte som försöker rentvå sitt namn.

Dwayne Johnson har twittrat att Black Adams är en början på “en ny era i DC-universumet”. Vi får för hans skull hoppas att filmen mottas väl för det är trångt på den vita duken för alla hjältar som ska få plats där just nu.

 

Nog var det Shaazam som var Captain Marvel?

Ja, och då var Black Adam var superskurken.
Nej, i form av att Black Adam är en de som har shaazam krafterna. Tror de kallar det shaazam family, eller black family eller något sådant. Ska erkänna att jag inte har stenkoll på min Black Adam wiki

Tror jag har kvar en tidning med Shazam från min ungdom, men jag minns inte att han hette Captain Marvel på svenska.

1 gillning
1 gillning

Jag som trodde att Shazams superkraft var att identifiera låtar efter att bara ha hört några sekunder.

1 gillning

Från sajten:


Black Adam ser ut att bli en kostsam historia för Warner Bros om den inte tar fart kommande veckor.

Black Adam kostade ungefär 195 miljoner dollar att spelas in. Sedan har vi marknadsföringen som ska ha kostat 80-100 miljoner dollar. Just nu har filmen dragit in 387 miljoner dollar över hela världen men då biograferna i regel får behålla hälften av intäkterna så räcker det inte riktigt till.

Nu sägs det att filmen kan förlora 50-100 miljoner dollar. Men anonyma källor inom Warner Bros hävdar att det räcker att filmen drar in 400 miljoner dollar för att gå jämt upp. Black Adam har fått blandade recensioner och har i skrivande stund 6.7 i betyg på IMDb.

Via: IGN

Från sajten:


Anti-superhjälten har efter en runda på biograferna fått ett datum för streamingtjänsten.

Black Adam med Dwayne Johnson i huvudrollen gjorde en rekord-debut för skådisen första veckan. Men sedan dess har det gått trögare och det har ryktats om att filmen kanske går back om den inte når filmstudions mål.

Waited to confirm with financiers before I shared this excellent #BlackAdam news – our film will PROFIT between $52M-$72M.
Fact.
At almost $400M worldwide we are building our new franchise step by step (first Captain America did $370M) for the DC future.https://t.co/GBIgsbtnkq

— Dwayne Johnson (@TheRock) December 7, 2022

Något som både Warner Bros och Dwayne Johnson nekar till och har gått ut i sociala medier för att meddela. Men nu behöver vi snart inte ta oss till biograferna längre för att se Black Adam. Den 16 december kan vi se filmen hemma i soffan på HBO Max.

Via: Gamespot

Från sajten:


Från och med idag kan du titta på Black Adam på HBO Max.

Black Adam är en av de starkaste superhjältarna i DCs serieuniversum. I filmen spelas han av Dwayne Johnson. Precis som tidigare DC-filmer så har det uppstått vissa diskussioner om brist på intresse. Kanske kan HBO Max-debuten därför vara bra både för filmen, och det allt mer problematiska HBO Max.

HBO Max kostar för närvarande 89 kronor i månaden om du betalar per månad.

 

Ok streamingfilm. Hade nog somnat på bion dock.

Finns heller ingen anledning att ha Dwayne i huvudrollen. Hans karaktär saknar ju personlighet.

Från sajten:


Dwayne Johnson som visat mest entusiasm för Black Adam har nu meddelat att det inte blir någon uppföljare.

Black Adam har inte nått upp till förväntade intäkter har det ryktats om. Så att Dwayne Johnson nu meddelar att det inte blir någon direkt uppföljare i närtid kanske inte kommer som en chock. Han skriver dock att dom utforskar idén att använda Black Adam i framtida DC Studios-filmer.

Filmen har dragit in 391 miljoner dollar världen över med en budget på 190-230 miljoner dollar. Det kan jämföras med Avatar: The Way of Water som har dragit in 497 miljoner dollar på bara första veckan.

Via: Moviezine