Bilder läcker ut på Ikeas nya högtalare

Från sajten:
image

Det har viskats en del kring den kommande högtalaren från Ikea i samarbete med Sonos. Nu har den dykt upp på den amerikanska hemsidan för Ikea.

Huruvida det är ett misstag eller inte så lär den få snabb spridning på tekniksajterna runt om i världen. Det ryktas om ett Ikea-event den 14 juni 2021 där den antagligen presenteras officiellt men nu kan vi bjuda på lite information kring denna.

Det rör sig alltså om en tavla med inbyggd högtalare som kommer med ramar i färgerna svart och vitt. Framsidan ser ut att ha någon form av tryckt motiv i ljusare färg som ger en kontrast mot bakgrundena. Namnet är fortsatt SYMFONISK Picture fram with Wi-Fi speaker. Tavelhögtalaren ser ut att få utbytbara fronter vilket innebär att du kan anpassa den efter din inredning i hemmet. Givetvis kompatibel med existerande högtalare från SYMFONISK-serien. Gruppera flertalet högtalare och njut av multirumsljud i hemmet och nu på ytterligare ett kreativt sätt utöver lampan som finns sedan tidigare.

Ikea Symfonisk Tavelhögtalare

Högtalaren kan hängas på väggen, lutas mot väggen eller placeras på golvet – valfrihet är ledordet här. Storleksmässigt kan de kombineras med FLOALT, ljuspaneler för läcker inredning.

Installeras via Sonos 2-appen och dessutom har de stöd för AirPlay2 vilket gör att du kan integrera dessa i ditt HomeKit-hem också! Stöd för Spotify Connect finns också.

Width: 16 ”
Height: 22 ”
Depth: 2 ”
Cord length: 138 ”

Priset är $199 vilket säkerligen blir runt 2095 kr här i Sverige.

Källa: Input Magazine

4 gillningar

Ett inlägg har sammanfogats med ett befintligt ämne: Nytt från Ikea & Sonos inom kort?