Bildelartjänsten Heap får förstärkning

Från sajten:
image

Heap har testkörts i Göteborg och visat sig riktigt populär. Nu planerar de att sprida ut sig i Sverige och får förstärkning av Peter Algurén.

Bildelingstjänsten Heap tidigare Ciao Ciao Carsharing gjorde en rekordsommar i år och planerar expandering i hela sverige. Tjänsten lanserades nyligen i Linköping och har provats i Göteborg under sommaren. Det som gör Heap unikt är att du hyr ut din egen bil och du behöver inte dela med dig av din bilnyckel utan det löser Heap med teknik som installeras i din bil. Ett enkelt sätt att tjäna extra pengar om du har en bil du inte använder dagligen.

“Många av bilägarna som går med i Heap gör det för att de vill se ökad delningsekonomi i samhället. Andra gör det helt enkelt för att tjäna en extra slant. Vissa av våra bilägare tjänar upp till 7000 kr per månad” säger Carl Törnström, VD för Heap.

Nu ansluter sig Peter Algurén, tidigare VD på Sunfleet och coach för RISE. Carl Törnström, VD på Heap säger att det är en drömrekrytering och att Peter blir ett oerhört värdefullt tillskott i bolaget

“Bildelning mellan privatpersoner är intressant då befintliga resurser används mer effektivt samtidigt som det finns ett närmast obegränsat utbud i tider då parkeringsplatser blir alltmer bristvara samtidigt som efterfrågan på bildelningstjänster ökar. Heap gör peer-to-peer på rätt sätt med ett imponerande team med hög teknisk kompetens och stort fokus på kunder och användarvänlighet, säger den nya styrelsemedlemmen Peter Algurén.

Via: Heap Pressmeddelande.