Beställ dina smarta måttanpassade solskydd via Poweredblinds

Från sajten:
image

Smartare hem med smartare solskydd är en trevlig kombination och nu har Poweredblinds lanserats. Via deras webbutik går det att beställa måttanpassade solskydd.

Poweredblinds Sverige är ett nytt tillskott på den svenska marknaden när det gäller skräddarsydda invändiga solskydd. Företaget finns sedan ett antal år tillbaka i flera andra europeiska länder som Storbritannien, Nederländerna, Belgien, Danmark, Frankrike och Tyskland. Nu är det alltså dags att inta Sverige med både elektriska och manuella måttanpassade invändiga solskydd.

Bland utbudet finns olika varianter av rullgardiner, hissgardiner, persienner (både aluminium och trä), plisségardiner samt gardinmotorer. De erbjuder också en del av sortimentet från Somfy för att styra och kontrollera produkterna. Kostnadsfria färgprover tillhandahålls och i sortimentet finns såväl mörkläggande som ljusgenomsläppliga tyger i olika kollektioner att välja på. Rätt använda kan solskydd sänka uppvärmningskostnaderna i hemmet vilket är bra för alla, inte minst miljön.

Poweredblinds är en del av den globala franska koncernen Somfy som tillhandahållit rörmotorer och solskyddslösningar i mer än 50 år. Motorerna som används i Poweredblinds produkter är av typen RTS vilka använder 433,42 MHz.

Källa: Poweredblinds