Belöna hunden med godis när du inte är hemma

Från sajten:
image

Utvecklarna på Eufy har tänkt till och skapat en ny sorts kamera. En som kastar ut godis till din hund!

Har du hund och har arbetat hemifrån under pandemin? Då har den troligtvis fått lite mer uppmärksamhet under arbetsdagarna och kanske även lite godis då och då. Men, hur löser du detta när du gått tillbaka till arbetsplatsen?

Ta en titt på Eufy Dog Camera som inte bara håller koll på din fyrfotade favorit när du inte är hemma – den ser även till att kasta ut lite godis till hunden mellan varven.

Eufy Dog Camera

Eufy Dog Camera har en inbyggd behållare för hundgodis och kan kasta ut detta på tre olika avstånd. Överraska hunden genom att titta på den samtidigt som du skjuter iväg lite godis. Ta en ögonblicksbild via full HD-kameran (1080p) och dela med familjen och vännerna. Inbyggt mörkerseende gör att du även kan se vad hunden din hittar på om nätterna.

Kameran har en betraktningsvinkel på 170° och via roteringsfunktionen kan du kasta ut hundgodis och se i hela 270°. Smart AI-spårning ser till att följa hundens rörelser framför kameran för bästa bildresultat. Vill du ta ett snack med hunden under dagen så är detta också möjligt via tvåvägskommunikationen.

Inspelning sker på 16 GB inbyggd lagring som sparar allt vad hunden hittar på under dagen – så länge den är framför kameran vill säga. Du behöver heller inte oroa dig för att smulor och annat fastnar då behållaren kan tas av och diskas.

Eufy Dog Camera kostar USD 249 och för den kreativa går den säkert att få över till våra breddgrader.

Källa: Eufy

2 gillningar

@Curiosity köper du en först?

Har tittat på liknande lösningar innan men inte kommit till skott och köpa något.
Denna ser väl ok ut, men jag har redan kameror så blir nog en stand-alone lösning för att kasta lite godis! :slight_smile:

1 gillning

Men man ger väl godis som en belöning. Skall den bara kasta ut godis hur som helst. 🥸
Men produktbilden var ju rolig. :joy:

2 gillningar

jag tror baloo skulle bli irriterad över att han känner lukten av godis i den… när ingen är hemma brukar han bara ta sin favorit leksak och lägga sig i bädden.
Förut la han sig vid dörren tills han kom på vi har 4 dörrar in…

5 gillningar

Troligtvis kan man manuellt trigga utkastningen eller schemalägga den. Säg “Stå upp Fido” via mikrofonen och kalla det för belöning :slight_smile:

Har inte hund så vete tusan hur och när dessa ska belönas :slight_smile:

1 gillning

Kul grej men vi försöker få vår hund att bara ta det lugnt när vi är borta. Han får tillräckligt med godis när vi är hemma.

1 gillning

Produktutvecklarna på Eufy har troligtvis inte hund själva. :nerd_face:

Ställ den framför en schäfer och det finns ingen kamera kvar sen :rofl: Mycket märklig produkt…

3 gillningar

Den är antagligen till för att komplettera den andra pan & tilt kameran som har Pet Command som ska kunna känna av om hunden hoppar upp i soffan och då spela upp en röst typ “fy, gå ner från soffan” och sen blir den belönad med godbit av nya kameran.