Belkins nya högtalare + laddare är släppt

Från sajten:
image

Under CES tidigare i år presenterade Belkin en ny och lite annorlunda högtalare, Belkin SoundForm Elite Hi-Fi Smart Speaker + Wireless Charger powered by Devialet. Inte det kortaste produktnamnet vi stött på men en intressant produkt ändå.

Högtalaren som påminner om en annan lite rund och knubbig högtalare, har fått överdelen kapad till förmån för en trådlös laddare. Smart om man tänker efter, starta musiken och lägg din mobiltelefon på laddning. Högtalaren har tagits fram i samarbete med ljudföretaget Devialet så lite kvalitetsstämpel kan vi bocka av.

Belkin Soundform Google Assistant

Tyvärr saknas stöd för AirPlay2 och Siri men den ska fungera med Google Assistent. Ljudet ska vara bra enligt uppgifter och för priset på nästan $299 så får vi hoppas på det. Högtalaren finns att beställa hem via Amazon och säkerligen dyker den upp så småningom i butikerna.

Källa: 9To5Mac

Undrar om det är Google assistent på riktigt eller om det är sonos ”varianten” ?

Finns väl bara en Google Assistant utan att vara en Google Home-kompatibel högtalare och det är Sonos-varianten.

Vad är sonosvarianten?
Är inte insatt… :slight_smile:

En Google Assistant som inte har alla funktioner så som voice match. Inte heller fullt integrerat som Google Home-högtalare utan en sämre variant som saknar samma grafiska kontroller som en riktigt Google Home-högtalare om du styr den via exempelvis Google Nest Hub.