Belkin släpper rengöringskit till AirPods så vi slipper äckliga hörlurar

Från sajten:


AirPods är fantastiska små hörlurar men är man inte duktig på att hålla öronen rena så kan de snabbt bli skitiga och även göra ljudet lite sämre om man inte rengör dem.

Belkin visar idag upp ett nytt rengöringskit till AirPods som fungerar med samtliga AirPods-modeller förutom AirPods Pro. Med i kartongen så får vi en mikrofiberduk, ett vätska som ska lösa upp öronvax, en rengöringsborste och en gel som ska ta bort den sista smutsen. Högtalargallret på AirPods är relativt känsligt så att ett sådant här kit har släppts är faktiskt riktigt smart av Belkin.

Utöver att få rena hörlurar så kan vaxet blockera ljudet så hörlurarna låter sämre så är dina AirPods fulla med smuts så kan du köpa deras rengöringskit för 15 dollar på Belkins hemsida. Det verkar som att en svensk butik säljer kittet för tillfället och det är Kontorsgiganten som tar 263 kronor för det.

Via 9To5Mac

Såg någon på feber länka till https://www.amazon.se/gp/product/B09T3HK4GQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 så jag beställde den istället för den kändes mer som en sak man kan återanvända , Belkin känns som något one-time use grej

När jag hade första generationens Airpods brukade jag använda örontops och en nål, fungerade alldeles utmärkt. Man slipper mer eller mindre det här problemet med Airpods Pro, då vaxet sätter sig i det utbytbara gummit istället.

1 gillning

Tandpetare fungerar bra också.

2 gillningar

Och kludd!

Häftmassa är the way to go! Jobbade tidigare i en APR och vi fick in massvis med folks AirPods där de antingen stuckit hål på membranet, eller bara fortsatt pressa ner skräpet i gallret med hjälp av tops osv.
Häftmassa är billigt och är hands down den bästa lösning jag hittat.

PS: Använd förstoraren i din iPhone och ta en bild på dina AirPods galler.. yuk!:face_vomiting:

1 gillning

Inget positivt kan komma från det , lite som att gå till tandläkaren :grin:

1 gillning