Belkin lanserar USB-C-hubb som tejpas fast på baksidan av iMac 24"

Från sajten:
image

Om du har slut på portar i din iMac 24″ så kan du med Belkins senaste 6-i-1-hubb få lite fler portar och samtidigt dölja hubben genom att tejpa fast den på baksidan av datorn.

iMac 24″ kom utan både USB-A och SD-kortsläsare så är detta något man behöver så får man köpa sig en hubb. Det kan ju tänkas vara lite trist att ha en sådan hängandes från datorn men med Belkins hubb så ska den med fördel tejpas upp på baksidan av datorn. USB-C 6-in-1 Multiport Hub with Mount som produkten så fint heter får vi två USB-A-portar, en USB-C-port, en SD 3.0-läsare, en microSD-läsare och ett nätverksuttag. På baksidan av hubben kan vi dra av en liten pappersflärp och sedan sätta fast hubben på baksidan av vår iMac.

Hubben fungerar så klart precis lika bra till vilken annan valfri dator som har USB-C och prislappen ligger på 69,99 dollar vilket vi kan tycka är lite i överkant för en simpel hubb med lite tejp på baksidan. Skulle du vara sugen på denna så går den att beställa på Belkins hemsida.

Källa: Belkin

Vilken hemsk dag. Först högtalare med Micro-USB och nu skall det tejpas på Macens vackra baksida!

Jag har sett folk dras bakom Saabar för mindre

Det finns å andra sidan dubbelhäftande monteringstejp på Biltema och Clas Ohlson att köpa, då kan man använda vilken hub man vill.
Monteringstejp | Clas Ohlson