Belkin lanserar motordrivet MagSafe-ställ som följer dina steg

Från sajten:
image

Tillbehörstillverkaren Belkin har visat upp sin senaste produkt till iPhone och det är en motordriven docka som både kan röra sig i sidled och upp och ned.

Belkin Stand Pro använder sig av Apples nya DockKit-ramverk vilket kort och gott innebär att din telefon och dock ansluter till varandra automatiskt utan att det krävs någon parning i en tredjepartsapp då allt sker via NFC. Belkin Stand Pro har en rätt stor cylinderformad bad och den kan vrida runt 360 grader och tilta upp och ned i 90 grader, telefonen fästs på dockan med MagSafe.

Det går sedan att använda stället för videomöten i till exempel Teams och rör du på dig i ett rum så kommer Stand Pro att följa efter dig och samma sak sker om du drar igång kamera-appen och vill spela in en film. Den är MagSafe-certifierad så utöver att följa efter dig när du filmar eller har ett möte så laddar den även din iPhone med 15 watt och med i kartongen får vi en laddare på 30 watt samt en USB-C-kabel. Något svenskt pris har vi inte ännu men i USA så kommer landa på 179,99 dollar när den lanseras.

Källa: Belkin

Galleri

1 gillning

Cool!