Belkin lanserar iPhone-hållare till externa skärmar

Från sajten:
image

I den senaste versionen av macOS så släpptes en fräck funktion som heter “Kontinuitetskamera” och det gör att det går att använda din iPhone som webbkamera i möten. Nu har Belkin lanserat en hållare för externa skärmar.

Belkin lanserade för en tid sedan en MagSafe-hållare till sina bärbara datorer där vi enkelt kan fästa vår iPhone så vi kan ha den som kamera i våra videomöten. Nu lanserar de en liknande hållare för externa skärmar så du som antingen har din MacBook inkopplad till en skärm eller kör en stationär Mac kan köra videomöten i högre kvalité än de flesta webbkameror idag har.

Fästet ska passa de flesta externa skärmarna på marknaden och det går även att sätta fast på ett stativ om så önskas. Än så länge finns fästet enbart i Apples online-butik i USA och det kostar 39,95 dollar. Det finns i ett svart och ett vitt utförande.

Källa: Apple

Galleri

Någon som sett några fler bra varianter på hållare? Jag skulle gärna ha en till min MBA men jag tycker Belkin-hållaren är onödigt dyr och diverse 3D-printade på Etsy och Amazon ser sådär ut.

Synd att de inte skapade en som passar både till externa skärmar och laptop (den för laptop funkar dock på externa skärmen hemma).