Baldus Gate 3 på Mac ospelbart

Baldus Gate 3 för Mac är fortfarande i beta-stadiet (PC-versionen gick live 3 augusti). Laddade hem det via Steam till min Mac Mini M2 men det laggar som om det var en PC från 98.

Någon annan som provat?

Inte prövat. Men ser att det finns att spela på geforce now. Brukar vara en bra lösning för att spela på mac.

Mac är dessvärre inte en prioriterad plattform. Hoppas att det får till det eftersom det är ett spel jag är sugen på att skaffa.

Ett inlägg har sammanfogats med ett befintligt ämne: Apple vs resten

Från sajten:


Det nya populära rollspelet har tagit sig till macOS utan att Apple-användare ska behöva vänta åratal på ett släpp.

”Baldur’s Gate 3” släpptes i augusti till Windows men har nu släppts till Apples macOS. På Steam kostar spelet 59,99 euro vilket blir ungefär 710 kronor. Så vad behöver du för Mac för att klara köra ”Baldur’s Gate 3”?

Minsta kravet är M1 med 8 gigabyte enhetligt minne men det rekommenderas att du spelar med M1 Pro och 16 gigabyte enhetligt minne. Då står det att din Mac ska klara av att köra spelet med högre till högsta grafikprestanda. Vi får hoppas att den senaste versionen till Mac rullar bättre än Early Access-versionen.

Apple har senaste åren gjort sitt bästa för att locka över spelutvecklare. Med Apple Silicon-chippen så ser det nu ut som att vi kan börja vänja oss vid att nyare AAA-spel även släpps direkt till Mac.

Via: Macrumors

2 gillningar

Någon som testat på Macbook M2 med 8GB minne?.