Avsnitt 262: Det ska göra ont att byta system

Från sajten:
Avsnitt 262: Det skall göra ont att byta system | Teknikveckan


image

Den här veckan så är Thor fortsatt arg över svårigheterna han nu fått när han plötsligt ska försöka få in en Androidtelefon i sin trygga walled-garden av Apple produkter. Han har även ett och annat att tillägga när det kommer till sleeptrackers och deras påverkan på sömn. Hjälper de verkligen och hur ska vi förhålla oss till den mängd data som vi kan samla in om oss själva på ett sätt så att det inte motverkar sitt syfte.

Marcus har upptäckt PiP (picture in picture) på betaversionen av tvOS till appleTV och han spekulerar friskt i vad det här ska vara bra för. Han har även ett par visdomsord kring det här med att installera beta att dela med sig av

Peter har hängt med Huawei och inte bara klämt på deras nya röda version av P30 Pro utan även deras kommande vikbara telefon MateX. Peter blev nekad att fotografera på sin sons avslutning med hänvisning till GDPR och valde i sann journalistisk anda att gå till botten med hela och redogör i dagens avsnitt kring vad som egentligen gäller kring fotografering på skolavslutningar och luciatåg. Kan det vara så att Peter har att se fram emot ett besök på rektorns kontor inom en snar framtid?

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver, för att ta dig till vår Patreon klicka här.

Du hittar podden på bland annat iTunes, Acast och Spotify!

Följ oss också på:

A post was merged into an existing topic: Officiella tråden för Teknikveckanpodden