Åtta nya Star Wars-serier och en film planerade

Från sajten:
image

Förutom innehållet vi tidigare skrev om som är påväg till Disney+ så kommer även en rad nya Star Wars-serier, hela åtta nya serier kommer i flodvågen efter den framgångsrika Mandalorian – och en film!

Efter framgångssagan med Mandalorian planeras nu en rad nya serier i Star Wars-universumet. Serien The Rangers of The New Republic utspelar sig i samma tidslinje som The Mandalorian och i serien Obi Wan Kenobi återkommer Hayden Christensen som Darth Vader, serien börjar filmas i mars nästa år. Serien vid namn Andor släppas 2022 och det kommer dessutom två animerade serier; Star wars: The bad batch och A droid story. Förutom allt detta så kommer ytterligare tre serier; Ahsoka, Lando och The acolyte.

Som om det inte vore nog så jobbas det också med filmen Rogue squadron och så återkommer såklart Mandalorian med en tredje säsong. Så den som väntar på mer Star Wars verkar få vad den tål i framtiden. Vi håller tummarna för alla dessa håller samma höga kvalitet som de senaste Star Wars-produktionerna.

Via: Disney och Star Wars Twitterkonton.

Som total starwars nörd så skriker man jaaaaaaaa.

Något säger mig det kommer vara rejält varierande kvalité på detta

2 gillningar

Ja, men verkligen! Det tecknade är väl inte mycket att hoppas på. Men om någon av serierna blir i Mandalorian-klass blir det magiskt!

Hoppas de sätter en ny Dolby Vision gubbe på att göra finishen… Mandalorian är ta mig fan det mörkaste jag sett nån gång, mer nedtonat än SDR material…

Denna var kul :slightly_smiling_face:
Såg inte Star Wars på bio men dock Empire :slightly_smiling_face:
Artikel från förr

Ezpepo4X0AU9nlw

2 gillningar

Star wars är ju iofs inte framtid… :grinning: