ASUS ROG Phone 6 är presenterad - med termoelektrisk kylare

Från sajten:


ASUS senaste gaming-flaggskepp har presenteras i två modeller fullpackade med prestanda.

ASUS har presenterat Rog Phone 6 och ROG Phone 6 Pro som imponerar starkt på pappret. Båda telefoner kommer med en AMOLED-skärm på 6.78 tum med 165Hz uppdateringsfrekvens och 720Hz touchkänslighet. Båda har ett Snapdragon 8+ Gen 1-chip på insidan och den vanliga modellen har 16 GB LPDDR5 RAM medans Pro-modellen har 18GB.

Båda har ett batteri på 6 000 mAh och IPX4-klassificering. Den vanliga modellen har anpassningsbar RGB-belysning på baksidan medans Pro-modellen sportar en en mindre skärm på baksidan för anpassningsbara animationer. På baksidan finns en huvudkamera på 50 megapixel tillsammans med en 13 megapixel ultravidvinkel och en macro-sensor.

ROG Phone 6-serien får så klart flera tillbehör i form av handkontroller men också en rejäl termoelektrisk kylare. Den heter AeroActive Cooler 6 och kostar 995 kronor och har fyra olika kylningslägen och kan sänka telefonens temperatur med upp till 25 grader. Förbeställer du någon av telefonerna idag från ASUS så får du en AeroActive Cooler 6 på köpet. ASUS ROG Phone 6 kostar från 10 499 kronor och ROG Phone 6 Pro börjar på 14 499 kronor.

Via: Engadget

1 gillning

Vad i hela friden.

3 gillningar

Imponerande och kul att ASUS satsar fullt ut med nya Rog

1 gillning

Låt oss hoppas att vi aldrig behöver en sådan där ryggsäck på en iPhone.

2 gillningar

Det finns det redan för gamers. Men här har ASUS Rog en USB port på sidan så kylaren slipper kabel. Även iPhone 13 Pro Max börjar throttling efter ett tag vid spel av tex Genshin impact. Utan kylning ligger Rog 6 pro på samma nivå

Hade dock hellre sett en ultrawide eller tele kamera istället för makro men man kan inte få allt :slightly_smiling_face:

Här är en för iPhone :slightly_smiling_face:
Bara att köpa
https://www.razer.com/mobile-accessories/razer-phone-cooler-chroma

Väntar på @Marcus_Attefors recension.

1 gillning

Den blir som denna:

https://www.instagram.com/p/B2bvdT5hFdp/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Undra hur många dom säljer av dessa ROG telefoner.
Några måste dom ju kränga eftersom dom släppt några modeller.
Sen det här med ”gamers”, spelar dom verkligen på mobilen?:man_shrugging:

ASUS Rog 4 såldes i ca 500 000 ex. ASUS hoppades att Rog 5 serien skulle nå 800 000 ex. Jag skulle säga att 1 miljon för Rog 6 serien nog inte är omöjligt. Det är ju detta som är tjusningen med Android att man lägger ned så mycket kraft på en nischad mobil som säljer max 1 miljon ex worldwide. Många som spelar spel på mobilen även om jag inte gör det :slightly_smiling_face:

1 gillning

Här är en bra recension från D2D