Assassin's Creed Mirage heter Ubisofts nästa spel i serien

Från sajten:


Igår visade Ubisoft nästa spel i Assassin’s Creed-serien och det heter så mycket som Assassin’s Creed Mirage och utspelar sig i Baghdad.

Assassin’s Creed Mirage ska enligt Ubisoft hitta tillbaka till sina rötter och spelet ska vara väldigt likt de första spelen i serien vilket nog många kommer att uppskatta. I spelet kommer vi fortsätta som karaktären Basim som vi även fick spela i Assassin’s Creed: Valhalla. Denna gång bär resan vidare mot Baghdad där vi ska klättra på byggnader, smyga omkring obemärkta och slakta kopiöst många människor på så kreativa sätt som möjligt.

Spelet kommer att släppas till PlayStation 4/5, Xbox Series X/S, Xbox One och till Windows någon gång under 2023. Ubisoft berättade även att nästa Assassin’s Creed efter detta kommer att utspelas i Japan. Detta är något som stått högt upp på önskelistan bland spelare länge och vi kan inte vänta på att få smyga runt som en tvättäkta ninja.

2 gillningar

Från sajten:
image

Ubisoft försöker locka kunder till deras prenumerationstjänst genom att bjuda på första månaden.

I samband med Ubisoft Connect från gårdagen så började även Ubisoft+ erbjuda en gratismånad. Tjänsten lockar med över hundra spel, specialversioner, tillägg och chans att testa nya speltitlar från dag ett.

Ubisoft+ erbjuder två abonnemang där det ena endast fungerar till PC och kostar 149 kronor i månaden. Det andra alternativet fungerar till både PC och Google Stadia, vilket öppnar upp för att kunna spela på mobila enheter och kostar 179 kronor i månaden.

Via: Eurogamer

 

Från sajten:


Ubisoft har meddelat vilka plattformar som deras kommande Assassin´s Creed Mirage kommer släppas till och Stadia är inte med på listan.

Ubisoft har länge haft ett nära samarbete med Google vilket gjorde det något förvirrande när Assassin´s Creed Mirage presenterades tidigare i veckan utan ett enda ord om Stadia. Nu har det dessutom blivit bekräftat av Ubisoft att spelet faktiskt inte kommer släppas till Stadia.

Den enda spelstreamingtjänsten som det kommer bli tillgängligt på är Amazon Luna. Sedan kommer det ju så klart även släppas till PC, PlayStation 4 och 5, Xbox One och Series X/S.

Via: 9to5google