Arnold Schwarzeneggers liv skildras i ny dokumentär på Netflix

Från sajten:


Netflix släpper en dokumentärserie om den legendariska bodybuildern, action-skådisen och tidigare guvernören – Arnold Schwarzenegger.

I tre avsnitt kommer vi att få följa Schwarzeneggers uppväxt i Österrike fram tills idag i dokumentärserien ”Arnold”. Vi får se honom bli störst inom bodybuilding, en av Hollywoods största stjärnor och när han slutligen blir Kaliforniens guvernör. Serien kommer att inkludera intervjuer med alla som varit med under Arnolds framgångssaga.

“Arnold” blir den andra produktionen som Netflix gör med Schwarzenegger den senaste tiden. Den 25 maj får vi se han i “Fubar” där Arnold spelar en CIA-agent som ska gå i pension. Men han tvingas göra ett sista uppdrag där det visar sig att hans dotter har fått samma uppdrag. “Arnold” släpps på Netflix den 7 juni.

Via: Moviezine

1 gillning

Har följt Arnie sedan början av 70-talet, då jag fick upp ögonen för bodybuilding. Sett alla hans filmer. Tycker han har ett ganska så brett register, jämfört med många andra actionskådisar, som i princip spelar samma karaktär i alla filmer.

Terminator end off wars kanske blir av med