Arlo vill hjälpa dig hålla koll vid ytterdörren

Från sajten:
https://teknikveckan.com/smartahem/arlo-expanderar-till-ytterdorren/


image

Arlo har en gedigen portfölj med allt från ringklockor till övervakningskameror men en smart ringklocka som även kan visa video har saknats i sortimentet.

Det har det nu blivit ordning på då bolaget visar upp sin senaste produkt Arlo Video Doorbell. Ringklockan har en 180-graders vidvinkel och ger oss ett 1:1 bildformat som ser bra ut i våra telefoner som även filmar vertikalt så det går att se vad exakt som sker utanför ytterdörren. Precis som andra videoringklockor skickar Arlo Video Doorbell notiser om den upptäcker rörelser och när någon ringer på dörren så skickas en notis direkt till telefonen. Det går även att använda sig av förinspelade meddelanden så om du inte hinner fram till dörren i tid så kan du snabbt skicka ett meddelade till den på andra sidan.

Den har mörkerseende och filmar i HD samt har stöd för HDR. Skulle någon försöka slita loss ringklockan så kommer den automatiskt aktivera en siren som förhoppningsvis skrämmer bort tjuvarna. Arlo Video Doorbell kommer att lanseras i början av 2020 och den går inte på batteri så den måste anslutas till en befintlig mekanisk eller digital dörrklocka.

HomeKit?

Inget HomeKit! Börjar tröttna lite på HomeKit efter som det är ju få tillverkare som hoppar på tåget. :man_shrugging:

Inget bekräftat ännu, mailade och frågade PR innan jag skrev artikeln och hon skulle kolla och återkomma om stöd kommer senare!

Var inte så länge sedan jag läste på om liknande prylar. Var tydligen rätt så lätt att blockera övervakningsgrejer som går över Wi-Fi. Minns inte var jag läste det dock!

Dock bra att veta så om grannen slänger upp en utåt så kan han räkna med block på den :wink:

Homekit borde de va krav på! E ju så Nice att samla allt i en app…

2 gillningar

Eller hur! Men det känns som att Apple har satt ribban för högt för tillverkare eftersom dom inte är på. För kunderna finns ju på Apples plattform. En ekonomisk stark grupp.

1 gillning

Helt klart!

Nästan lika klassiskt svar det som “Skriver upp er på listan” :slight_smile:

Företagen vet att information är den nya valutan och vill ha en del av den kakan. Tror inte de vill lämna över för mycket till Apple.

2 gillningar

Fel tråd kanske men när kommer mer med ”sign in with Apple”?
Kanske en how to-artikel och information vilka appar som stödjer det osv. :blush:

Bara sett det i ett fåtal appar än så länge tyvörr, får hoppas det breder ut sig snart!

2 gillningar