Arlo släpper ny trådlös dörrvideoklocka

Från sajten:
image

Arlo presenterade under senare delen av 2020 en trådlös variant av sin dörrvideoringklocka och nu är det dags för säljstart. Lättmonterad med en batteritid som sägs räcka upp till 6 månader och som säljs till ett hyfsat okej pris ska ge dig bättre koll på vem som är vid dörren.

Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free är en trådlös variant av deras dörrvideoringklocka och monteras med enkelhet på vald plats så att du har koll på vem som ringer på din dörr. Laddas upp via Micro-USB och beroende på hur mycket aktivitet och påringningar vid dörren så räcker en uppladdning i minst 3 månader men upp till 6 månader.

Givetvis finns det tvåvägskommunikation med högtalare och mikrofon, vilket innebär att du kan prata med den som ringer på hos dig. Oavsett om det är ett varubud, granne eller svärmor så kan du se detta i din smartphone och agera därefter. Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free erbjuder 180° synfält och ska kunna ge en tydligare bild av vad som lämnas vid din dörr. En inbyggd rörelsesensor ser till att starta en inspelning när någon närmar sig dörren så att du alltid har koll på vem som besöker dig. Inspelning sker i 1080p så du bör få en bra bild på din besökare. Dessutom finns givetvis mörkerseende så att du kan ha koll på om någon smyger runt husknuten på natten.

Dörrvideoringklockan är väderskyddad och tål temperaturer mellan -20 °C till +45 °C vilket innebär att den fungerar bra här i Sverige.

Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free ansluts till ditt wifi-nätverk (2,4 GHz) och fungerar med Google Assistent, Amazon Alexa och Samsung SmartThings. Tyvärr ser det inte ut som att Apple HomeKit stöds, mycket troligt tack vare att produkten är batteridriven.

Priset är 2190 kronor och säljstart sker den 2 februari.

Källa: Arlo

Micro-USB!?

Det är det nya för 2021. :laughing: