Arlo presenterar Pro 5S 2K och uppdaterad app

Från sajten:
image

Arlo ligger inte på latsidan utan fortsätter att lansera nya produkter. Nu är det dags för den nya trådlösa säkerhetskameran Arlo Pro 5S 2K att presenteras.

Arlo Pro 5S 2K är en ny trådlös säkerhetskamera med en upplösning på 2K HDR. Utöver detta finns ny hårdvara som lovar en bättre batteritid, faktiskt upp till 30 procent längre än i tidigare modellen Pro 4.

Arlo Pro 5S 2K spelar även in med färg i mörker och precis som tidigare modeller finns inbyggd LED-belysning som fungerar som strålkastare, siren, tvåvägskommunikation och synfältet ligger på 160°.

Tekniska specifikationer Arlo Pro 5S 2K:

 • Maximal videoupplösning: 2K
 • Videoläge: 2K, 1080P, 720P
 • Videofunktioner: Auto Track & Zoom, HDR
 • Synfält: 160° diagonalt
 •  

  Rörelsedetektering: 130° horizontal

 • Mörkerseende: 2 st IR LED (850 nm)
 • Digital Zoom: 12x
 • Ljud: Full Duplex 2-way
 • Batteritid: upp till 8 månader
 • Arbetstemperatur: -20 – 45 °C

Beräknad lansering i Sverige sker under våren 2023. Du kan läsa mer om Arlo Pro 5S 2K här.

Appen Arlo Secure uppdateras

Arlo kommer också att lansera en ny app med ett helt nytt gränssnitt enligt ett nyhetsbrev som skickats ut till användarna.

Gränssnittet kommer att vara helt omarbetat och en del nya funktioner kommer att läggas till i appen.

Källa: Arlo

Har dom stöd för 24h klockan än? Detta var helt omöjligt leverera för några år sedan.

Är det det här du tänker på?

Ja :slight_smile: Ett steg i rätt riktning. Jag gillade mina 4K men tyvärr drog 24h klockan samt usla batteritiden ner betygen.

Klockan fixades i någon uppdatering. Men batteritiden är sådär.

1 gillning

Från sajten:
image

Nya Arlo Pro 5 tar stafettpinnen när det gäller att kunna exponera antal färger för en säkerhetskamera i mörkret. Med 60 miljarder färger, dubbelband och bättre batteritid bådar det gott.

Arlo Pro 5 har nu lanserats i Sverige och bjuder på en rad förbättringar jämfört med föregångaren Pro 4. Bland annat har de förbättrat mörkerseendet där det går att fånga mer än 60 miljarder färger i 2K-upplösning. Detta är 100 gånger bättre än det mänskliga ögat och hjälper dig att få med detaljer på en inkräktare bättre. Arlo Pro 5 har upp till 30 % bättre batteritid jämfört med Pro 4 och kan anslutas till både 2,4 som 5 GHz-bandet i ditt nätverk.

I samband med lanseringen är det också möjligt för den som köper Arlo Pro 5 att ta del av den nya Arlo Secure-appen. Säkerhetskameran har stöd för Apple Home via anslutning till deras basstation och visningsvinkeln ligger på 160° vilket täcker in det mesta. Den inbyggda spotlighten lyser upp ansikten på upp till 7 meters avstånd och den integrerade sirenen i kamerna kan höras upp till 30 meter bord.

Rekommenderat pris är 2790 kronor och den finns som antingen svart eller vit och kan köpas i olika paket direkt från hemsidan nu.

Källa: Arlo

Galleri

1 gillning