Arlo presenterar hemlarm och ny säkerhetskamera

Från sajten:
image

Arlo lanserar ett nytt hemlarm samt en ny säkerhetskamera.

Hemlarmet Arlo Home Security System presenterades på CES tidigare i år och består av en manöverpanel som även fungerar som hubb för tillbehören. Startpaketet säljs med två allt-i-ett sensorer och en Keypad Sensor Hub. Manöverpanelen har en inbyggd rörelsesensor och kommunicerar med sensorerna som kan detektera öppna dörrar eller fönster, rörelse, vattenläckage, ljus, temperaturförändringar samt lyssna efter rök- eller kolmonoxidlarm i hemmet.

Larmet börjar säljas i december i år i USA med ett pris på 199,99 amerikanska dollar. Det finns även ett större paket med tre extra sensorer för 299,99 dollar. Huruvida det sker en lansering utanför det stora landet i väster återstår att se.

Arlo Pro 5S 2K

Samtidigt börjar Arlo att sälja en ny säkerhetskamera, Arlo Pro 5S 2K som ansluter sömlöst till hemlarmet med företagets krypterade SecureLink teknologi. Kameran har dubbelbands Wi-Fi, 160° synfält, 2K upplösning med HDR, en spotlight och inbyggd siren. Dessutom 30 procent längre batteritid än föregångaren Pro 4.

Stöd finns för Google Home och IFTTT samt för Amazon Alexa. I nuläget finns inget stöd för Apple Home.

Rekommenderat pris för Arlo Pro 5S 2K ligger på 249,99 amerikanska dollar, även denna börjar säljas i december månad i USA. När den dyker upp här får vi vänta med att se.

Arlo planerar också att lansera en uppdaterad version av sin app, Arlo Secure. Troligtvis lanseras den nya appen i slutet av november månad i år.

Källa: The Verge

Har Arlo lyckats få 24h klocka än?