Arlo lanserar nya kameran Ultra 2

Från sajten:
image

Arlo lanserar idag sin nya kamera Ultra 2 på den svenska marknaden. Fullspäckad med funktioner ger den ökad trygghet till användaren.

Nya avancerade säkerhetskameran Arlo Ultra 2 har mycket fokus på vad den filmar och bilderna som tas med den. Med upplösning i 4K ger den upp till 4 gånger fler detaljer än vanliga säkerhetskameror och upp till 12 gånger zoom ger tydliga detaljer som kan hjälpa till att identifiera en misstänkt. Ultra 2 från Arlo tar dubbelt så många bilder per sekund med sin 1080p-kamera vilket ökar möjligheterna till fler detaljer. Kameran har ett synfält på 180° vilket innebär att du får med stora delar av det som finns framför kameran. Den har även en Auto-Zoom och Tracking-funktion som digitalt autofokuserar och följer rörliga objekt.

Arlo Ultra 2

Inbyggd spotlight

Arlo Ultra 2 har även inbyggd spotlight som lyser upp vid detektering av rörelse. Som lite extra grädde på moset finns även en inbyggd siren som kan aktiveras för att skrämma bort inkräktare.

Självklart finns även tvåvägskommunikation med avancerad brusreducering så at du bättre hör vad som händer framför kameran.

Arlo Ultra 2

6 månaders batteritid

Ultra 2 är trådlös och har upp till sex månaders batteritid på en laddning. Den ansluts via basstationen, SmartHub som i sin tur är ansluten till din router. Detta ger möjlighet att lagra videoklippen lokalt om så önskas. Givetvis klarar den av väder och vind och fixar arbetstemperaturer mellan -20 till 45°C.

Arlo Ultra 2 är kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistent, IFTTT och SmartThings vilket gör att du kan integrera den i ditt smarta hem. Använder du Arlo Smart Security lagras inspelningarna säkert i molnet i 30 dagar. Dessutom får du mer intelligens med lagringsplanen som t ex möjlighet att skilja på människor, husdjur och paket.

Rekommenderat pris är 7.490 kronor för ett 2-pack. Läs mer om Arlo Ultra 2 här.

Källa: Pressmeddelande