Arlo Go 2 är en ny övervakningskamera

Från sajten:
image

Arlo presenterar idag en ny övervakningskamera, Go 2 i sitt sortiment. En portabel kamera som ansluter till både wifi och 4G.

Arlo Go 2 är en ny övervakningskamera som kan ansluta till såväl wifi som 4G (samt 3G). Kameran har plats för SIM-kort som stöder både 4G och 3G vilket gör den väl lämpad för t ex campingutflykten eller om du vill övervaka din båt.

Arlo Go 2

Säkerhetskameran Arlo Go 2 växlar automatiskt över till 3G/4G om wifi-nätverket går ner. Installationen är helt trådlös vilket ger stor frihet när det gäller plats att montera kameran på.

Arlo Go 2

Upplösningen som stöds i Arlo Go 2 är 1080p i färg och mer funktionalitet fås via ett Arlo Secure-abonnemang (säkerhetsfunktioner och smart igenkänning av människor, djur och fordon samt upp till 60 dagars molnlagring).

Arlo Go 2

Säkerhetskameran har dessutom en inbyggd siren, tvåvägskommunikation samt en inbyggd strålkastare – allt för att kunna skrämma iväg eventuella inkräktare. Strålkastaren kan konfigureras att slås på manuellt vid detektering av rörelse.

Arlo Go 2 finns i två färger, börjar säljas den 25 maj hos Kjell & Co samt Elgiganten och har ett rekommenderat pris på 3290 kronor. Kameran ska också börja säljas med ett 2-årigt abonnemang för Arlo Secure.

Källa: Pressrelease