Aristos Home rengör och håller koll på dina leveranser

Från sajten:
image

Gillar du att sitta hemma och klicka hem varor från favoritbutikerna online? Känner du samtidigt att det är osäkert med hemleveranserna kring stöld och oväder?

Aristos Home är en stor och smart brevlåda som tar hand om dina paket i ur och skur. Dessutom har den inbyggd desinficering av paketen som läggs i vilket säkerställer att du inte får med oönskade virus eller annat från de som levererar hem till dig. Just nu är det möjligt att klicka hem en Aristos Home från Kickstarter som sedan skyddar dina hemleveranser.

Själva brevlådan har inbyggt skydd som gör att ingen kommer åt paket som levererats och den rymmer ungefär 75 liter. Aristos Home öppnas via en kodpanel på sidan vilken också ska kunna användas vid returer av köp. Själva designen är hög och smal vilket skiljer sig åt från en del andra lösningar på marknaden som ofta är fyrkantiga och aningen klumpiga. Självklart är den ip-klassad och står emot taskigt väder.

Utöver en manöverpanel med sifferkod kan Aristos Home även öppnas med en fysisk nyckel eller via den dedikerade appen.

Vill du läsa mer om Aristos Home kan du klicka dig vidare till deras hemsida här. Priset ligger på 158 amerikanska dollar vilket i skrivande stund är cirka 1755 svenska kronor och leverans ska ske i februari 2023.

Källa: Kickstarter

Snacka om post corona-projekt. Man undrar ju om virus någonsin spridits på det sättet?