Årets julklapp går i inflationens spår - sällskapsspelet

Från sajten:
image

Årets julklapp 2023 är korad och det är ingen dyr sak denna gång utan ett hederligt sällskapsspel så familj och vänner kan samlas runt bordet och ha det trevligt.

När årets julklapp ska tas fram så utses den utifrån tre olika kategorier där den ska vara något som har fått uppmärksamhet senaste tiden, sålt bra under året och även speglar den tid vi lever i just nu. Och utifrån det så är det sällskapsspelet som har korats till årets julklapp.

Det tycker vi är den bästa julklappen som har utsetts på de 36 år som Årets Julklapp delats ut. För vi vet hur roligt, utvecklande och lärande sällskapsspel är. Att spela kan både vara avkopplande och en kreativ aktivitet. Oavsett om du är intresserad av strategispel, frågespel, partyspel eller något annat spel, finns det brädspel som kan tilltala alla, säger Jennifer Rydén vd på Lek- och Babybranschen

För en gångs skull så känns ju detta som ett rätt vettigt alternativ till årets julklapp för sällskapsspel är något som samlar familjen utan mobiler och andra störningsmoment och det brukar för det mesta bjuda på många skratt och även en hel del sura mina om det finns dåliga förlorare runt bordet. Om vi blickar bakåt så har årets julklapp tidigare år varit hemstickade plagg, evenemangsbiljetter, stormköket, mobillådan, återvunna kläder och elcykeln.

Via Pressmeddelande

1 gillning