Arbetar Ikea på en Symfonisk med laddning?

Från sajten:
image

Det ser ut som att Ikea har en ny produkt på gång i Symfonisk-serien. Denna gång en version av högtalaren med inbyggd laddning för mobila enheter.

Enligt hemsidan Nextpit har Ikea lämnat in dokumentation till amerikanska FCC samt WPC (Wireless Power Consortium) som rör en produkt i Symfonisk-serien. Denna produkt sägs ha stöd för trådlös samt kabelansluten laddning vilket skulle slå flera flugor i en smäll; hylla, högtalare och laddning.

Huruvida det är en kombinerad version eller en fristående produkt som passar ihop med den befintliga högtalaren återstår att se. Enligt inlämnade uppgifter ska den ha 18 W laddning via USB-C och upp till 5 W trådlöst. Måttet som dokumenterats för denna produkt mäter 306 x 131.5 mm

Vad vill du helst se för produkt, en kombinerad högtalare med laddning eller en fristående kompatibel laddande produkt?

Källa: Nextpit

En fristående. Slöseri med funktionen om man har som jag högtalaren uppe i ett hörn i uterummet eller ovanpå badrumsskåpet.

Sitter på lite konfidentiell information – kan säga att mitten av sommaren kommer bjuda på något väldigt intressant runt hur IKEAs olika produkter kombineras :slight_smile:

1 gillning