Är XNote uppföljaren till den digitala pennan Anoto?

Från sajten:
image

Kommer ni ihåg den gamla digitala pennan från Anoto? På Kickstarter hittar vi nu en pimpad sådan med mer funktionalitet.

På crowdfundingsajten Kickstarter finns som bekant en hel del att botanisera bland. Ett nytt projekt vid namn XNote som är en lösning med en penna och ett anteckningsblock som samtidigt som du skriver för över detta till en app. Med andra ord digitaliseras det du klottrar ner i blocket och kan sedan bearbetas i appen. Lite som forna tiders digitala penna från Anoto om nu någon kommer ihåg denna innovation men med den stora skillnaden att här finns en koppling mot AI vilket ger fler fördelar.

Företaget kallar sin produkt för en “ChatGPT-Powered Smart Notebook” och med denna vill man kombinera det nya med det gamla fast med twisten av att dra nytta av AI-tjänster. Pennan ser till att synka det du skriver i blocket i realtid i den medföljande appen där materialet sedan kan bearbetas vidare, skickas iväg och bli interaktiva.

Målet för kampanjen var lite mer än 50 000 kronor vilket med råge passerats när mer än 2 miljoner kronor nu samlats in. Är du sugen på att ta dina anteckningar till en ny nivå så kostar XNote cirka 2190 kronor och leverans väntas ske i februari månad 2024. Mer information finns att läsa på länken nedan.

Källa: Kickstarter