Är Airversa första Thread-kompatibla luftrenaren?

Från sajten:
image

Airversa är ett företag som verkar vara på gång med den första Thread-kompatibla luftrenaren. Purelle Air Purifier har

Luftrenare är en produkt som allt fler företag verksamma inom smarta hem börjar ta in i sina sortiment. Nu är ett relativt okänt företag vid namn Airversa på gång med den första Thread-kompatibla luftrenaren. Airversa Purelle Air Purifier använder som många andra ett H13 True HEPA filter och har en femstegs-fläkt.

Airversa Purelle Air Purifier

De flesta luftrenare på marknaden idag ansluts via wifi och då till 2.4 GHz och det är här Airversa sticker ut med sin modell som använder Thread. Luftrenaren styrs på enhetens ovansida via touchknappar och i mitten finns en rund display.

Då Airversa Purelle Air Purifier har stöd för Thread så finns med all sannolikhet även stöd för Apple HomeKit vilket alltid är trevligt.

Baserat på ikonerna ser det ut som att luftrenaren har olika hastigheter, timerfunktion, filterindikator, barnlås och nattläge. Ungefär som de flesta andra har så inte mycket revolutionerande här. Givetvis finns en sensor som visar PM2.5 nivåer och av döma av färgen så visar den grönt för bra luft och troligtvis gult och rött när det är mindre bra luft i hemmet.

Airversa Purelle Air Purifier har enligt hemsidan ett rekommenderat pris på USD 199,99. Den står listad som “Kommer snart” så vi förväntar oss att mer information dyker upp så småningom.

Källa: HomeKit News