Aqara presenterar H1 Rotary Dimmer Switch

Från sajten:
image

Kinesiska företaget Aqara har idag presenterat sin senaste produkt för det smarta hemmet, en vriddimmer vid namn H1 Rotary Dimmer Switch. Denna extremt stilrena vriddimmer för inbyggnad är fyrkantig och passar de vanliga 86 mm måtten kommer i tre olika färger; vit, grå och guld.

Aqara H1 Rotary Dimmer Switch kräver en neutral ledning för att fungera och använder som övriga produkter Zigbee 3.0 Det innebär att den enbart fungerar med företagets nyare hubbar vilket är Aqara M1S, M2 eller kameran G2H. Dimmerkontrollen har intern temperatur och lastövervakning för att förhindra överbelastning. Dessutom har den energimätning vilket kan ses via Aqara Home-appen.

Dessvärre stöder HomeKit idag inte vriddimmers så här fungerar den enligt principen, ett tryck, dubbeltryck och långt tryck. Inte helt optimalt för en så här snyggt designad produkt så vi får hoppas på att HomeKit utvecklas i rätt riktning. Lägger du däremot till den i Aqara Home-appen kan du använda den som en vanlig vriddimmer. Det finns tre olika lägen för mer exakt kontroll av dina anslutna enheter. Då den dessutom är trådad så förlänger den ditt Zigbee-nätverk.

Aqara H1 Rotary Dimmer Switch Aqara H1 Rotary Dimmer Switch Skiss Aqara H1 Rotary Dimmer Switch

Som grädde på moset finns dessutom en liten LED-lampa som lyser upp vridreglaget. Det blir med andra ord inte snyggare än så här, eller vad tror ni?

Priset sägs hamna runt $75 men om den når till Sverige vet vi i dagsläget inget om.

Källa: HomeKit News

3 gillningar

Riktigt snygga! Hoppas dom kommer till oss snart! :slight_smile:

1 gillning

Detta är ju en sådan man väntat på!!!.. lär köpa lätt 10st