Aqara öppnar upp butik på Amazon UK

Från sajten:
image

Aqara storsatsar på en mängd olika marknader och öppnar nu upp en egen butik på Amazon i UK. Handlar du mycket från just Amazon i UK finns nu möjlighet att köpa till lite extra.

Kinesiska företaget Aqara som är en del i Xiaomi-sfären meddelar idag att de öppnar upp sin första egna butik på Amazon i UK. Givetvis är detta extra kul för alla som bor i UK men det är även möjligt att handla därifrån om du bor i Sverige varför vi skriver om detta här. Aqara når stora framgångar med sina prisvärda produkter för våra smarta hem. Det känns som länge sedan produkterna dök upp i Europa men det var först förra året som de officiellt började sälja sina dessa på den europeiska marknaden via olika återförsäljare. Tidigare fick man snällt beställa hem från de kinesiska marknadsplatserna vilket ofta visade sig vara än mer prisvärt.

Är du ny inom smarta hem är produkterna från Aqara ett bra sätt att komma igång på, speciellt om du väljer att titta närmare på Apple HomeKit. Bra att känna till är att det finns kompatibilitet med Google Assistent och Amazon Alexa också även om integrationerna inte är lika bra som för Apple HomeKit. Deras produkter använder protokollet Zigbee vilket gör att de fungerar bra med andra ekosystem också vilket är en stor fördel.

I samband med nyheten meddelar de att de har för avsikt att öppna upp egna butiker på Amazon i Frankrike och Tyskland inom de kommande månaderna. Huruvida det blir en butik på Amazon i Sverige i framtiden återstår att se.

Produkterna som erbjuds är:

Rabattkod

I samband med lanseringen erbjuder Aqara en rabattkod som ger 10% på din beställning och så länge lagret räcker. Använd koden AmazonUKPR – gäller t o m 30 juli 2021 så det gäller att skynda på!

Källa: Pressrelease

Värt att tänka på är att England inte längre är med i EU och därmed tillkommer tullavgift och moms.

3 gillningar

Precis, så det var ju lite synd att dom inte valde ett “annat EU-land” :-/

1 gillning