Aqara lanserar övervakningskameran Camera E1

Från sajten:
image

Aqara lanserar nu officiellt sin nya övervakningskamera som visades upp på IFA 2023. Nya Aqara Camera E1 är just bara en kamera och saknar hubbfunktion.

Kinesiska företaget Aqara lanserar nu sin nya säkerhetskamera, Aqara Camera E1. Kameran har, till skillnad av många andra från Aqara ingen hubbfunktion vilket innebär ett lägre pris. Den har stöd för Wi-Fi 6, upplösningen är 2K och dessutom finns pan/tilt-funktion vilket ger goda möjligheter när det gäller att täcka upp det som ska övervakas i hemmet.

Via Aqara Home-appen går det att ställa in så att kameran riktas mot entrédörren om denna har en sensor som detekterar öppning. Kameran har även detektering av ljud och personer och allt hanteras lokalt. Funktionen MagicPair ser till att kameran kan installeras snabbt och enkelt när appen öppnas. Aqara Camera E1 fungerar med Apple Home, Amazon Alexa och Google Home. För Apple-användaren så finns även stöd för HomeKit Secure Video. Lagring kan ske via molntjänst, minneskort (upp till 512 GB) eller NAS.

Rekommenderat pris för Aqara Camera E1 är 59,99 euro, svenskt pris är inte klart än. Mer information om kameran finns på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

1 gillning