Apples nästa uppdatering av iOS 16 fixar klipp & klistra

Från sajten:
image

Apple kommer snart släppa en uppdatering för att åtgärda klipp och klistra pop-up-rutan och några andra problemen som kom iOS 16.

Många som försökt kopiera och sedan sedan klistra in något i iOS 16 har märkt att det kommer en pop-up ruta där användaren måste godkänna att det klistras in, varje gång. Det är inte bara störigt, det är inte heller tänkt att vara på det här viset. Ron Huang på Apple har svarat en person som klagat till Tim Cook och Craig Federighi att “det absolut inte är förväntat att fungera så här”.

Enligt The Wall Street Journal kommer en uppdatering släppas nästa vecka och den kommer även fixa en bugg som gör att iPhone 14 kan hänga sig vid en dataöverföring mellan två iPhones. Apple har inte släppt något nummer för uppdateringen. Men troligtvis kommer iOS-uppdateringen gå under namnet iOS 16.0.2. Även bekymret med skakig kamera i tredjepartsappar som TikTok, Snapchat och Instagram kommer åtgärdas i den kommande uppdateringen enligt Apple.

Via/Källa: MacRumors

Källa: Wall Street Journal

1 gillning

Undrar om detta även gäller om man kör tredjepartstangentbord? Lite intressant att de säger att "det absolut inte är förväntat att fungera så här" med tanke på att denna ruta har dykt upp sedan första betan av iOS 16.

2 gillningar

Ja det har ju inte gått att missa för någon som faktiskt testat iOS 16.
Kanske var först nu som det drabbade ledningen :joy:

Kan se scenen utspela sig
Ios 16 utvecklare:- ”vi har fixat den här nya integritetsfunktionen ni bad om, men vi måste säga att den kommer göra det rätt så mycket jobbigare för användarna, ni kanske vill se hur det är först”
Ledning:- "integritet är vårt nya ledord, än hur mycket det kostar"
uppdaterar till iOS 16
Ledning:- för mycket integritet! Ändra genast!

1 gillning