Apples Dr. Sumbul Ahmed Desai ska tala på Web Summit

Från sajten:
image

Apples vicepresident (VP) för hälsa, Dr. Sumbul Ahmed Desai, är på väg till Lissabon, Portugal för att tala vid Web Summit 2022.

Web Summit anses vara en av de största teknik konferenserna som hålls årligen. Dr. Desai har tidigare sagt i en intervju att Apple tycker sig ha ett “ansvar att hjälpa individer att ge sig själva mer information om sin hälsa”.

Presentationen i Lissabon har fokus på hur Apple använder Apple Watch, iPhone och iOS för att ” revolutionera folkhälsan under 2000-talet”. Det är 9to5mac som lyckats hitta att dr. Desais ska medverkan på konferensen 3 november. Dr. Desai är planerad att tala om “Apples djärva vision för sjukvård.” På Web Summits presentation av Dr. Desais presentation kan vi läsa:

Apples VP för hälsa Sumbul Desai har en unik position i skärningspunkten mellan hälsa och teknik. I den här sessionen beskriver Sumbul hur Apple använder teknikens kraft för att revolutionera folkhälsan under 2000-talet, med innovationer inom wearables, Apple Watch, iPhone och iOS.

Dr. Desai är inte den första från Apple som talar på Web summit, Craig Federighi har tidigare talat på konferensen. Det här året går det även att lyssna på 1Passwords VD Jeff Shiner, Microsofts vice ordförande Brad Smith, och N26 medgrundare Maximilian Tayenthal. Web Summit 2022 kommer att äga rum mellan 1 och 4 november.

Via: AppleInsider

Källa: 9to5mac

 

1 gillning