Apple visar upp den kommande serien "The Big Door Prize"

Från sajten:


Apple gasar på med produktioner till sin egna streamingtjänst och nu har de släppt en teaser för sin kommande serie “The Big Door Prize”.

Serien som är baserad på boken av samma namn handlar om invånarna i en mindre amerikansk småstad som en dag hittar en märklig maskin som kan säga hur invånarna tar fram sin sanna potential. Något exakt datum för serien har vi inte fått ännu mer än att den kommer i vår och med bland rollerna har vi bland annat Ally Maki, Chris O’Dowd, Crystal Fox och Patrick Kerr.

Från sajten:


Nu har Apple släppt en fullfjädrad trailer för den kommande serien “The Big Door Prize” som släpps på Apple TV+ den 29 mars.

“The Big Door Prize” är baserad på boken med samma namn som är skriven av M.O. Walshs och i serien får vi följa invånarna i det lilla samhället Deerfield som ligger i Louisiana. En dag hittar invånarna en märklig maskin som har förmågan att visa deras sanna potential och hur de tar fram den. När de får reda på detta så ändrar invånarna sitt sätt att leva och hur det bli får vi se den 29 mars.

Serien består av tio avsnitt på cirka 30 minuter och med bland rollerna hittar vi bland annat Ally Maki, Chris O’Dowd, Crystal Fox och Patrick Kerr. Serien kommer att gå att se exklusivt på Apple TV+.