Apple släpper trailern för ”Killers of the Flower Moon”.

Från sajten:


När Martin Scorsese och Leonardo DiCaprio gör film tillsammans så blir det alltid succé och frågan är om ”Killers of The Flower Moon” även den blir det?

”Gangs of New York”, ”The Aviator”, ”The Wolf Of Wall Street” och ”Shutter Island” är några av filmerna som Scorsese har låtit DiCaprio axla huvudrollen i och nu är de tillbaka med ”Killers of the Flower Moon”. Filmen utspelar sig på 1920-talet i Oklahoma där FBI utreder en serie mord mot stammen Osage. Anledningen till morden tros vara på grund av att stammen äger land där det finns stora mängder olja.

Filmen kommer gå upp på biografer i oktober och ska senare släppas för streaming på Apple TV +.

2 gillningar

Från sajten:


Paramount Pictures och Apple har släppt en sista trailer för den kommande “Killers of The Flower Moon” som kommer dyka upp på biografer den 20 oktober i Sverige.

DiCaprio och Scorsese har många succéer tillsammans och frågan är om även “Killers of The Flower Moon” blir det. I filmen som utspelas på 1920-talet i Oklahoma kommer vi se hur långt vissa kan gå för att komma åt olja från stammen Osage. Av trailern att döma så kommer det bjudas på en fantastisk skådespelarinsats av DiCaprio, mord och en hel del drama.

Filmen har som sagt premiär den 20 oktober på svenska biografer och kommer lite senare att dyka upp på Apple TV+.

1 gillning