Apple släpper ny version av iMovie till iPhone och iPad

Från sajten:
image

Apple har idag släppt en uppdatering till sitt kostnadsfria videoredigeringsprogram iMovie som bjuder på en rad nyheter.

iMovie har nu klättrat upp till version 3.o och uppdatering har släppts till iPhone, iPad och iPod Touch. I uppdateringen bjuds det på två större, nya funktioner där den första kallas Storyboards. Med Storyboards får nybörjare hjälp med att lära sig redigera videos där man istället för en tom tidslinje kan välja mellan olika mallar. Dessa mallar har teman på allt från produktrecensioner till matlagning och man får med mallen guidning var man bör placera sina videoklipp.

Den andra nya funktionen kallas Magic Movie och den är till för den late som bara vill skapa en schyst hopklippt film på någon minut. Vi väljer en av tjugo stilar och markerar våra valda klipp och sedan skapas videon automatiskt. Vi kan i efterhand finjustera filmen om vi inte är nöjda och sedan är det bara att exportera resultatet.

iMovie till iPhone och iPad kan laddas ned kostnadsfritt från App Store och har du det redan installerat så är det bara att uppdatera appen för att ta del av nyheterna.

Källa: Apple

 

1 gillning