Apple släpper ny Unity-kollektion

Från sajten:
image

Apple firar Black History Month med exklusivt innehåll och utvalda lanseringar som hyllar svart kultur och gemenskap.

I Apples amerikanska nyhetsrum på nätet går det att läsa att Apple firar Black History Month från och med i dag. Kunder kan visa sitt stöd genom att köpa Black Unity Collection, som inkluderar en specialutgåva av Apple Watch Black Unity Sport Loop, en ny matchande urtavla och en iPhone-bakgrund.

Apple Black History Month Black Unity Collection

I februari kommer Apple också att släppa olika saker relaterat till Black History Month, bland annat en serie Apple Maps Guides skapade av Smithsonian, TV- och filmsamlingar kurerade av Dr. Jelani Cobb. Dessutom, genom sitt Racial Equity and Justice Initiative (REJI), säger sig Apple utöka sitt stöd till fem organisationer som fokuserar på att stödja svarta och bruna grupper.

Apple Black History Month Black Unity Sport Loop

Black Unity Collection utvecklades av medlemmar i Apples Black Creative Community. Designen är inspirerad av mosaikens kreativa process för att hylla de svarta samhällenas liv och kraften i enhet. Black Unity Sport Loop innehåller ordet “Unity” invävt i bandet med rött, grönt och svart för att hylla den panafrikanska flaggan. Unity Mosaic-urtavlan innehåller geometriska former i grönt, svart, rött och gult. När minuterna ändras använder varje nummer delar av andra siffror för att omvandlas till nya former. Även iPhone har fått en ny Unity-bakgrund som går att ladda ner.

Apple Black History Month Hero

Armbandet finns att köpa i svenska Apple Store och kostar 595 kronor

Källa: Apple Pressmeddelande

2 gillningar