Apple släpper en första trailer för Mythic Quest säsong tre

Från sajten:


Snart är det dags för säsong tre av Mythic Quest där vi får fortsatt följa spelutvecklarna som nu ska ta sig an ett helt nytt spel.

I höst är det återigen dags att besöka spelutvecklarna som gjorde det populära spelet Mythic Quest och i komediserien som är skapad av delar av It’s Always Sunny In Philadelphia-gänget ska de nu påbörja ett helt nytt spel. Med i rollerna har vi bland annat Rob McElhenney, Danny Pudi, Charlotte Nicdao och David Hornsby.

Seriens två första säsonger går att avnjuta på Apple TV+ och den tredje säsongen drar igång någon gång under hösten. Vill du läsa mer om serien kan du göra det på IMDB.

Från sajten:


Efter nästan ett och ett halvt år så kommer äntligen säsong tre av Mythic Quest till Apple TV+.

Den 11 november så är det dags igen för spelstudion att tackla problemen i spelindustrin. Väldigt lite har läckt ut om handlingen men det ser ut som att Ian och Poppy bryter sig loss från Mythic Quest för att starta eget. Serien har blivit hyllad för sin humor och att de använder kopplingar till välkända spelstudios.

Via: Engadget

1 gillning

Från sajten:


Mythic Quest är en fantastiskt rolig serie som går att se på Apple TV+ och den blandar tokiga utvecklare med galna upptåg och nu är det snart dags för säsong tre.

Vi hoppas inte någon som läser detta har missat den fantastiska serien It’s Always Sunny In Philadelphia. Har ni missat den så måste ni omgående se den och sedan kan ni hoppa direkt över till Mythic Quest som är nästa serie från några av skaparna av It’s Always Sunny In Philadelphia. I serien får vi följa skaparen av ett populärt online-spel och hans anställda som hittar på tokigheter varje dag på kontoret. Apple har nu släppt en trailer för säsong tre av serien och galenskaperna ser ut att fortsätta vilket glädjer oss.

Serien har premiär den 11 november och de två andra säsongerna (som ni måste se om ni inte har gjort det) går att kika på Apple TV+.