Apple släpper en första trailer för julfilmen "Spirited"

Från sajten:


Julen är på ingång och likaså alla mysiga julfilmer och Apple har idag släppt en första trailer för sin kommande musikalkomedi “Spirited” som kommer dyka upp både på biografen och på Apple TV+.

En julmusikal med Ryan Reynolds och Will Ferrell låter som ett recept för succé och i den kommande filmen “Spirited” görs det en tolkning av Dickens klassiker men med en twist. Will Ferrell spelar “The Ghost of Christmas Present” som varje julaftonsnatt väljer ut en mörk själ som ska omvändas. Det han inte vet om är att Clint Briggs som spelas av Ryan Reynolds inte är med på noterna utan låter “The Ghost of Christmas Present” rannsaka sig själv istället.

Filmen kommer dyka upp på biografer den 11 november och sedan på Apple TV+ den 18 november.

Allt Ryan Reynolds gör är bra.

Men inte all Ferrell gör.

Well......

Tänk dig Green Lantern med Will Ferrell i stället!

Då hade den nog blivit sevärd :hugs:

Från sajten:


Nu är Spirited släppt på ATV+ och julfirandet kan börja. Kan det vara ännu en julklassiker med Will Ferrell vi får se?

Personligen klarar jag inte en enda jul utan filmen Elf, om vi kan ha samma förhoppningar på Spirited är svårt att säga. Men med Will Ferrell och Ryan Reynolds i huvudrollerna bådar det gott.

Filmen är en twist på på Charles Dickens klassiska saga, men musikalinslag och humor. Ryans karaktär får besök av en julvålnad i form av Ferrell som ska hjälpa honom bli snäll.

Är ni snälla så att ni får några julklappar?

Via: Apple.