Apple skjuter upp Universal Control till nästa år

Från sajten:
image

Den uppmärksammade funktionen som gör det möjligt att använda ett tangentbord och mus till flera enheter oavbrutet skjuts upp igen.

Universal Control stal en hel del av rampljuset när Apple presenterade macOS Monterey under WWDC i juni. Funktionen gör det möjligt att flytta musens markör från en iPad till en MacBook i ett flytande svep när de står bredvid varann. Dessutom ska du enkelt kunna fortsätta skrivandet med ett tangentbord på båda enheter och flytta filer mellan enheterna sömlöst.

Redan när Monterey släpptes blev det klart att funktionen hade skjutits fram till senare i år och nu händer det alltså igen. På Apples hemsida över funktioner i Monterey kan man nu läsa att Universal Control ”kommer i vår”.

Via: Macrumors

AirPower 2.0-vibbar.

2 gillningar

Årets sämsta nyhet.

Om Apple inte drar produkten fungerande genom en rockring så ger jag inte längre det mer tilltro än ett koncept från vilken biltillverkare som helst.

Det många verkar missförstå är att under WWDC när macOS 12.0 presenterades så sa dom tydligt att det är funktioner som kommer komma till macOS 12 dvs aldrig när dom skulle komma.

De skrev på apple.com att funktionen kommer under hösten. Kan det bli tydligare än så? :wink:

1 gillning

Nu tror jag alla sett den där putsduksfilmen :slight_smile:

Den kan man inte se för många gånger.

3 gillningar