Apple ser ut att avvakta med böjbar skärm

japp. Har det ganska ofta tom.

Det lär ju inte vara några problem. :joy::joy:

stefj

efter denna julledighet så är det där utan tvekan mina jeans :pizza:

Sverige är ju iPhone land så är ju Nederländerna Samsung land. Flip 3 och Fold 3 är en succé och säljer ca 6 gr mer än föregångaren :slightly_smiling_face:

Källa?

Fast 6 gånger mer än föregångarna säger väl inte så mycket :thinking:

1 gillning
1 gillning

Allt är ju relativt. Flip 3 är ju en hit i Sydkorea hemma marknaden

1 gillning

11 inlägg delades upp till ett nytt ämne: Ericsson eller Nokia

:wink:

”Samsung’s latest foldable phones are a massive success, at least relative to the previous generation foldable models”

3 inlägg har sammanfogats med ett befintligt ämne: Apple vs resten

4 inlägg har sammanfogats med ett befintligt ämne: Ericsson eller Nokia

2 inlägg har sammanfogats med ett befintligt ämne: Flams och trams

5 inlägg har sammanfogats med ett befintligt ämne: Stora killgissartråden

Från sajten:
image

E Inks teknologi kan användas som yttre skärm utan att det drar så mycket ström.

E Inks Electronic Paper Display förknippas mest med Amazons Kindle där det ger en lång batteritid med låg uppdateringsfrekvens som gör sig perfekt till att läsa böcker. Sedan teknologin först introducerades har det anammat både färg och bättre upplösning.

Apple is testing E Ink's Electronic Paper Display (EPD) for future foldable device's cover screen & tablet-like applications. The color EPD has the potential to become a mainstream solution for foldable devices' must-have cover/second screen thanks to its excellent power-saving.

— 郭明錤 (Ming-Chi Kuo) (@mingchikuo) May 17, 2022

Nu menar Ming-Chi Kuo att Apple har börjat titta på skärmteknologin för att använda som yttre skärm till en böjbar enhet. Det är just den strömsnåla biten som ska intressera Apple och det ryktas att de inte släpper en böjbar enhet innan 2025, vilket ökar chansen att E Inks EPD kan ha utvecklats ännu mer.

Via: TechCrunch

Från sajten:
image

Ming-Chi Kuo som blivit känd som en av de mest pålitliga analytikerna kring Apples verksamhet tror att det blir böjbart nästa år.

Han tror att både släpp av nya iPads och försäljning inte kommer imponera under nuvarande år. Han räknar till och med att försäljningen minskar med femton procent mot förra året och att iPad mini uppdateras i början av nästa år. Han tror att det blir samtidigt som den presenteras som Apple avtäcker deras första böjbara produkt.

(5/5)
My latest survey indicates that the foldable iPad will feature a carbon fiber kickstand. Carbon fiber material will make the kickstand lighter and more durable.

— 郭明錤 (Ming-Chi Kuo) (@mingchikuo) January 30, 2023

En iPad med böjbar skärm med andra ord men han avslöjar inte mycket fler detaljer än att den får ett utfällbart stödben. Om det stämmer blir det spännande att se hur Apple gör med deras annars ganska spretiga serie av iPad-modeller. Blir det en ”Pro Foldable” eller tas någon av nuvarande modeller bort ur sortimentet?

Via: The Verge

Efter att ha klämt och känt på vikbara Samsungtelefoner i butikerna, så är jag en sådan som inte riktigt tror det är något för framtiden. Men om Apple skulle gå den vägen så är det nog en iPad Mini som blir utbytt först till att vara vikbar.

Efter att haft en Samsung Fold i 1,5 år så kan jag inte tänka mig något annat.

4 gillningar

har en polare som har en … hade ja bara vågat .. så hade ja bytt för länge sen !! kanske när de står iphone på den , men den är helt fantast!!

2 gillningar

Kör iPhone PRO Max idag, har blivit extremt sugen på större. Var kritisk till vikbar förut men är bra sugen nu.

Men blir endast om Apple släpper en.

1 gillning