Apple ryktas presentera nya iPads den här veckan

Från sajten:
image

Om du har planerat att köpa en ny iPad så kanske du ska avvakta tills veckan är över då flera av dom ryktas få en uppdatering.

Tre modeller av Apples iPads ska enligt senaste skvaller få en mindre uppdatering. Eftersom det ser ut att endast bli lite nya chip så lär inte Apple ställa till med event. Utan troligtvis blir det pressmeddelande och ett par kortare videos på Apples YouTube-kanal som får sköta marknadsföringen.

Modellerna som ryktas uppdateras är den ”traditionella” iPad, iPad Air och iPad mini. iPad Air lär gå från M1- till M2-chippet medans iPad mini sägs få A16 Bionic innanför huven. iPad lär gå från A14 Bionic till A15 Bionic. Mycket sexigare än så ser det inte ut att bli den här hösten men det är trots allt ett välkommet tillskott för alla som ändå hade tänkt köpa sig en ny iPad.

Via: The Verge

Det jag har läst är att det inte skulle komma några nya denna månaden, kanske inga alls nu utan istället nya Pencil med utbytbara toppar.

1 gillning

Köpte en ny iPad för en tid sedan, men det var inte helt lätt att välja. Känns som Apple borde rensa i produktportföljen en del. Finns så många varianter.
Hela 100 stycken på Power exempelvis:
https://www.power.se/c/4370/datorer/surfplattor-och-ipad/surfplattor-och-ipad/