Apple ryktas banta ned flärpen på iPhone 2020

Från sajten:
Apple ryktas banta ned flärpen på iPhone 2020 | Teknikveckan


image

Apple-analytikern Ming-Chi Kuo har gått ut och meddelat att Apple kommer att förminska sensorpanelen som vi hittar längst upp på nyare iPhone-modeller 2020.

Det var när iPhone X visades upp vi fick se den första telefonen från Apple där deras ikoniska hemknapp inte längre fanns kvar. Istället fick vi FaceID där telefonen låses upp genom att läsa av användarens ansikte via en rad olika sensorer. Dessa sensorer placerade Apple i toppen av telefonen.

Ming-Chi Kuo tror att iPhone kommer att ha en precis lika stor sensorpanel på höstens kommande iPhone-modeller men nästa år säger han att Apple kommer utrusta minst en ny iPhone med en mindre kameralins på framsidan som gör att sensorpanelen blir mindre.

Sammanslaget med andra rykten och spekulationer så blir resultatet att 2019 kommer vi inte att se några förändringar, 2020 blir sensorpanelen aningen mindre och 2021 plockas den bort helt. Sensorerna och kameran kommer istället sitta under skärmen och enheterna kommer även ha fingeravtrycksläsare överallt på telefonens skärm.

Via MacRumors

Lite i taget, typiskt apple… :joy:

Japp, gäller att mjölka ur konsumenterna maximalt år för år. Men ändå en snyggare lösning på problemet än vad Google gör :smiley:

1 gillning

Har väldigt svårt att tro på det där ryktet. Apple är inte direkt kända för att ändra designen efter bara ett år. Görs den mindre tror jag de kommer behålla den lösningen i minst två år.